Boeken van collega's

Als een service aan onze lezers kunt u hier ook de boeken van Lutra services én de boeken van A&M AGI van o.a Dr. Jens Wurster over kankerbehandeling. De boeken worden u dan thuisberzorgd (u betaald wel verzendkosten).
Lutra services geeft o.a. de boeken van Luc de Schepper in het Nederlands uit en in het Engels de boeken van Farokh Master en Andre Saine.

De Homeopathische behandeling en genezing van kanker en gemetastaseerde tumoren; Dr. Jens Wurster

Jens Wurster over zijn succes bij behandeling van kanker

Categorie:A&M Praktijk
Titel:De Homeopathische behandeling en genezing van kanker en gemetastaseerde tumoren; Dr. Jens Wurster
Autheur(s):Dr. Jens Wurster
Uitgave:A&M AGI
ISBN:978-90-81612401
Prijs:39,50

Dr. med. Jens Wurster zet in dit boek op een unieke manier de homeopathische behandeling van kanker uiteen. Voor de eerste keer worden homeopathisch genezen kankergevallen uitvoerig en praktijkgericht gedocumenteerd. Hij beschrijft de methode, de middelen, de repertorisaties, hiërarchisering en waardering van de symptomen aan de hand van 12 van de zwaarste gevallen. Dit waren "uitbehandelde" patiënten. Op twee na, zijn zij nu, na 10-12 jaar, nog steeds in leven. Één overleed aan de gevolgen van voedselvergiftiging en de ander aan kanker, nadat zij de therapie had afgebroken. In de afgelopen jaren heeft hij meer dan 100 van deze "afgeschreven" patiënten behandeld en volledig weten te genezen. Vorig jaar is een onderzoek afgesloten en op het internet gepubliceerd. Het werd uitgevoerd door onafhankelijke artsen van de universiteit van Freiburg. Meer dan 600 patiënten werden gevolgd, die of wel alleen regulier of ook homeopathisch werden behandeld. 380 alleen regulier en 260 homeopathisch. Uit dit onderzoek bleek, dat diegenen die ook homeopathisch werden behandeld een significant betere kwaliteit van leven hadden en een grotere kans op genezing. De meeste van de in het boek beschreven casussen maakten deel uit van dit onderzoek. Alle casussen worden met uitvoerige analyses en repertorisaties gepresenteerd. Hierdoor kan de lezer nauwkeuriger volgen hoe je te werk gaat. Sommige casussen zijn zo indrukwekkend dat je ze als spontane genezingen of wonderen zou kunnen betitelen. Omdat iedere stap in de behandeling op de exacte leer van Hahnemann berust, kunnen deze genezingen echter alleen maar door de nauwkeurige toepassing van de wetten van de homeopathie worden verklaard. Dit boek is een leerboek voor artsen en homeopaten en een "must "voor de patiënt. Die wordt door ons homeopaten vaak in het diepe gegooid. Hij of zij weet veelal op geen stukken na, wat allemaal door ons als een symptoom wordt beschouwd. Hahnemann liet zijn patiënten niet voor niets eerst het Organon lezen, voor hij hen behandelde. Daarom is een vergelijkbare casus voor de patiënt die weinig of niets van homeopathie weet een eyeopener. Tijdens de behandeling blijkt die de patiënt een groot houvast te geven, waar hij iedere keer weer op terug kan vallen, vooral wanneer hij het "even niet ziet zitten". Ook onze patiënten maken een leerproces door. Zij zijn het die ons en hun eigen genezingsproces leiden. Zij moeten hun arts/homeopaat vertellen wat voor symptomen hun lichaam produceert

Over Jens Wurster

Dr. Wurster studeerde medicijnen in München. Hij is sinds 1992 werkzaam in de homeopathische kliniek van dokter Spinedi in Orselina, Zwitserland. Onder zijn supervisie behandelt hij daar dagelijks hoofdzakelijk tumorpatiënten. Sinds 2003 is hij docent aan de “Augsburger Dreimonatskurse" waar hij de homeopathische kankerbehandeling doceert. Na vele seminars en lezingen, die hij in binnen- en buitenland heeft gehouden, geeft Dr. Wurster in dit boek zijn kennis over de homeopathische kanker behandeling door.
Bestellijst

Uw bestellijst is leeg