Boeken van collega's

Als een service aan onze lezers kunt u hier ook de boeken van Lutra services én de boeken van A&M AGI van o.a Dr. Jens Wurster over kankerbehandeling. De boeken worden u dan thuisberzorgd (u betaald wel verzendkosten).
Lutra services geeft o.a. de boeken van Luc de Schepper in het Nederlands uit en in het Engels de boeken van Farokh Master en Andre Saine.

Het succes is het bewijs; Dr Horst Barthel

Horst Barthelm deelde 64 casussen waarin hij ernstige klachten verhelpt met homeopathie

Categorie:A&M praktijk
Titel:Het succes is het bewijs; Dr Horst Barthel
Autheur(s):Barthel. Dr. H.
Uitgave:A&M AGI
ISBN:978-90-816124-25
Prijs:50,00

64 klinisch geverifieerde ernstige chronische ziektegevallen

Wie homeopathie alleen maar als een therapeutische mogelijkheid bij banale ziekten beschouwt, vergist zich. Dat homeopathie uitgelezen mogelijkheden te bieden heeft, wordt hier aangetoond aan de hand van 64 ernstig zieke patiënten met gedocumenteerde reguliere diagnoses. Daarmee rijst de vraag, of het geen medische fout is, wanneer je verzuimt om de patiënt voor het toepassen van een reguliere medische behandeling een homeopathische therapie ten deel te laten vallen.

Dr. Horst Barthel

Geboren in 1922 en in begin 1996, bij het uitkomen van het boek, bijna 50 jaar homeopathisch arts, gespecialiseerd in de behandeling van zeer ernstig zieke patiënten. Hij laat zien wat er met homeopathie mogelijk is en leert je met een vijftal opvallende symptomen het juiste middel te vinden. Wanneer hij er in een enkel geval naast zit, bekent hij dat ook.Bestellijst

Uw bestellijst is leeg