Boeken van collega's

Als een service aan onze lezers kunt u hier ook de boeken van Lutra services én de boeken van A&M AGI van o.a Dr. Jens Wurster over kankerbehandeling. De boeken worden u dan thuisberzorgd (u betaald wel verzendkosten).
Lutra services geeft o.a. de boeken van Luc de Schepper in het Nederlands uit en in het Engels de boeken van Farokh Master en Andre Saine.

Kankerbehandeling in de homeopathie; Dr. D. Spinedi

Verslag van een conferentie over kankerbehandeling onder leiding van Spinedi

Categorie:A&M Theorie
Titel:Kankerbehandeling in de homeopathie; Dr. D. Spinedi
Autheur(s):Spinedi, Dr. D.
Uitgave:A&M AGI
ISBN:978-90-81612418
Prijs:24,95

Dit is een transcriptie van een nascholingseminarie georganiseerd door de academie van homeopathische artsen in juli 1997 in Bad Imnau. Dr. Dario Spinedi geeft via een chronologisch overzicht van de werkwijze van de grootste homeopaten uit de laatste 200 jaar, te beginnen bij  Hahnemann en Bönninghausen, via Burnett, Clarke, Kent, Jones, Charlton en Grimmer tot en met Schlegel een samenvatting van de meest essentiële aspecten uit de homeopathische kanker behandeling. Tegen de achtergrond van een gedegen casuïstiek uit zijn eigen praktijk leert hij ons hoe je de symptomen repertoriseert en vervolgens hiërarchiseert. Hij wijst ons op de toekomstige therapeutische mogelijkheden in de homeopathie, die voortkomen uit de kennis en ervaring van de oude meesters en die door hedendaagse homeopaten, zoals Dr. H Barthel en Dr. Cremonini verder worden ontwikkeld. Aan de hand van een casus over een periode van 10 jaar, die uitmondde in een volledige genezing, toont hij ons de weg met moeilijkheden en valkuilen, die hij is gegaan. Zo laat hij zien, dat je gewoon het lef moet hebben om eraan te durven beginnen. Met de kennis die je je in dit werk eigen maakt, ga je op weg met een goedgevulde rugzak en vol vertrouwen op een goede afloop. De praktijk bewijst dit keer op keer. Zijn leerling en collega dr. Jens Wurster bewijst dit in zijn werk: De homeopathische behandelingen genezing van kanker en gemetastaseerde tumoren.

Over Dario Spinedi

Dr. Dario Spinedi, homeopathische arts uit Tessin, Zwitserland.
Geboren: 1950. 
Studeerde medicijnen in Zürich. 
Van 1977-1991 bezocht hij in Zürich de colleges van Dr. Jost Künzli, waar hij regelmatig belast was met de supervisie.
Sinds 1988 heeft hij de leiding van supervisiegroepen en is hij docent bij de Augsburger Dreimonatskurse.
In 1993 richtte hij een homeopathische school op in Tessin. 
Sinds 1997 heeft hij de leiding van de homeopathische afdeling in de Clinica Santa Croce in Orselina, Zwitserland.
Bestellijst

Uw bestellijst is leeg