Bestelformulier

Vink aan welke boeken u wilt bestellen. Onderaan kunt u in het vrij tekstvak aangeven als u meerdere exemplaren wilt hebben van een titel, het naar een ander adres wilt verzenden enzovoort.

 

Velden met een * zijn verplicht

Bestellen

Bestelvoorwaarden

Indien je studeerd aan de Academie voor Klassieke Homeopathie en je hebt syllabi besteld dan worden die op de opleiding geleverd. Onze administratie zal je melden op welke collegedag de boeken geleverd worden. Afbestellen kan tot 14 dagen vóór de levering.

Aan de bestelling van de boeken van Lutra en A&M zijn verzendkosten verbonden. De uitgeverij houdt daar geen vooraad van, de bestelling wordt doorgestuurd naar Lutra of A&M. Maximaal zal het geldende tarief van de post voor het verzenden van de boeken die je besteld hebt in rekening worden gebracht.
Wettelijk heb je het recht de boeken retour te zenden binnen 8 dagen. De verzendkosten voor retourzending zijn voor jouw rekening en zullen nimmer door Lutra, A&M nog door de Uitgeverij Gignomai worden vergoed. Je bent dan verplicht de verzendkosten voor de verzending van de retourzending te betalen.
Door het versturen van dit formulier gaat je akkoord met deze voorwaarden.